Contacteer ons

Maatregelen binnen LIRAZ ikv corona

Onze wereld is de afgelopen maanden ingrijpend veranderd. We voelen allemaal stilaan de tol hiervan doorwegen. Ons voortdurend moeten aanpassen aan nieuwe uitdagingen, het wegvallen van onze vertrouwde dagstructuur, ons verhouden tot angsten en zingevingsthema’s die aangeraakt worden, het wegvallen van contact en dagbesteding zoals we het gewoon waren, en daarmee van hulpbronnen die onze draagkracht versterken… Het zijn bijzondere en zeer veeleisende tijden voor ons allemaal.

In overleg met onze beroepsvereniging en rekening houdend met de geldende wettelijke maatregelen, zijn we in onze groepspraktijk tot de volgende afspraken gekomen in verband met het corona-virus:

Voor gesprekken die plaatsvinden binnen de praktijk volgen we strikte veiligheidsvoorschriften:

- geen gebruik van de wachtzaal, dus graag stipt op tijd komen

- geen handen schudden en de onderlinge afstand respecteren 

- geen betaling met cash geld

- indien gewenst kan de afspraak online of telefonisch plaatsvinden

- als je symptomen hebt kan de afspraak uiteraard niet live plaatsvinden. indien je laattijdig (minder dan 48u)  annuleert vervangen we de sessie door een online of telefonische sessie. zo niet moet bij laattijdige annulatie de sessie vergoed worden. 

- we raden je aan om een doekje mee te brengen om contact met de bel en de klinken te vermijden. er is alcogel aanwezig. 

Elke LIRAZ-therapeut bepaalt voor zichzelf vanaf wanneer hij of zij weer fysieke gesprekken aanbiedt.

We beantwoorden graag uw vragen, u kunt ons op verschillende manieren contacteren. Communicatie via het aanmeldingsformulier of e-mail geeft doorgaans het snelste resultaat. Op dit moment hebben we een lange wachtlijst en kunnen we de meeste aanvragen helaas niet opnemen binnen ons team.

Een eerste kennismaking

Er zijn verschillende manieren om u aan te melden in onze praktijk.

Indien u door het bos de bomen niet meer ziet kan u zich best centraal aanmelden via ons aanmeldingsformulier. Op basis van dit formulier kunnen we mee inschatten bij welke therapeut u op de goede plaats zit. Deze zal dan contact met u nemen om een eerste gesprek te plannen. 

Indien u zelf een duidelijk beeld heeft bij wie van onze therapeuten u terecht wil kan u rechtstreeks contact nemen met de betreffende therapeut. Dit kan via een e-mail of op het persoonlijke telefoonnummer van de therapeut. 

Uw vraag wordt met zorg behandeld. We doen steeds onze uiterste best om snel te reageren en de wachttijd te beperken. We weten dat er vaak dringendheid gepaard gaat met de vraag naar hulp. Omdat het afstemmen binnen het team zorgvuldig gebeurt kan het toch enkele dagen duren voor de betreffende therapeut contact met u neemt.